Ved udgangen af en lang weekend i Gladsaxe Skøjtehal, hvor mere end 290 Funskate-løbere havde været på isen, overraskede vi her til aften Berit Tromborg, formanden i Gladsaxe Skøjteløber Forening, med Blangsted-prisen.

Prisen gives for en mangeårig indsats som frivillig; en ekstraordinær og bemærkelsesværdig frivillig indsats; et fremtrædende arbejde af idrætslig eller organisatorisk art eller en særlig indsats for klubbens eller unionens sociale liv.

Og Berit Tromborg, der har stået i spidsen for GSF i mere end 25 år opfylder alle kriterier. Berit har med en stor passion for sporten været aktiv som frivillig i mere end 30 år. Hun er et forenings menneske helt ud til fingerspidserne og sidder tillige i dag i bestyrelsen i Foreningernes Idrætsråd i Gladsaxe.

G’Vi kender Berit som en ildsjæl, der altid går en ekstra mil for sine løbere eller for klubben, hvor bredden i dag har en helt særlig plads i hendes hjerte. Jeg er glad for, at kunne overrække Berit Tromborg Blangsted-prisen’, sluttede DSU’s formand Camilla Lyngsø sin tale.

Prisen overrækkes normalt ved unionens repræsentantskabsmøde i juni måned, men da Berit Tromborg var forhindret i at deltage, udsatte DSU prisoverrækkelsen, så hun kunne hædres i forbindelse med konkurrencen i Gladsaxe Skøjtehal.

 

Tekst og foto af Mariann Vasbo