I sæsonens Grand Prix finale den 13.-15. marts i Frederikshavn vil der blive konkurreret i fire rækker, nemlig Debs Piger, Novice Piger, Junior Damer og Senior Damer. Grand Prix finalen afvikles kun for de mesterskabsrækker, hvor der kan tælles  minimum to deltagere over de tre konkurrencer.

Finalen afvikles som en selvstændig konkurrence under Friløbskonkurrencen, men hver løbers point tæller samtidig med i klubkonkurrencen. Point fra de kvalificerende konkurrencer nulstilles inden selve finalen, så finalens vinder også er den samlede vinder af årets Grand Prix.

For at kvalificere sig til finalen skal man være blandt de seks bedst placerede løbere, når man sammenlægger resultaterne fra hhv. Efterårskonkurrencen, JFM/SM og DM. Ved pointlighed er det den løber, der er bedst placeret ved DM, der placeres forrest.

Aktivitets udvalget har foretaget beregningerne, og her er de løbere, der har kvalificeret sig til Grand Prix finalen. Og det er dejligt at se, at de 20 løbere repræsenterer hele 13 forskellige klubber i år.

 

 

Af Mariann Vasbo