Pernille Sørensen har valgt at stoppe sin karriere

Pernille Sørensen har efter mange overvejelser valgt at stoppe sin karriere med omgående virkning. Det har været svært for hende at få  hverdagen til at fungere med bopæl i Odense og træning i Hørsholm, hvor hun har trænet i indeværende sæson.

Pernille debuterede internationalt som senior ved EM og VM sidste sæson, hvor hun også tog guldet ved DM, og hun slutter karrieren af med en 34. plads ved dette års EM. Hun har altid være en rigtig god repræsentant for dansk skøjtesport, og vi er naturligvis kede af at miste en løber af det format. Samtidig bakker vi dog op om hendes beslutning, idet en satsning på elite niveau indebærer at hele pakken omkring løberen fungerer.

Pernille deltager derfor ikke ved The Nordics i Aalborg senere på måneden, hvor hun ellers skulle forsvare sin 4. plads fra sidste år.

Vi håber meget på, at Pernille med tiden vil komme tilbage i en anden funktion i sporten, hvor hun også kan bidrage med sin store internationale erfaring.

Pernille

Relaterede Indlæg

Årets første internationale konkurrencer

DSU har de sidste måneder haft deltagere med ved to ISU Junior Grand Prix konkurrencer, hhv. i Bratislava 22.-25. august med Maia Sørensen, HI-KU og Nikolaj M. Pedersen, FSF og i Ostrava 26.-29. september med Maia Sørensen HI-KU og Lucas Strzelec, HSF. Både Maia og Lucas havde debut i det stærke JGP-felt, mens Nikolaj også deltog […]

ATK Samling – Hvad er nu det?

Eliteudvalget inviterede alle landets Cubs og Springs løbere til træningssamling i slutningen af september, og 52 løbere valgte at følge opfordringen. Man kan jo undre sig over, hvorfor Eliteudvalget inviterer alle løbere i denne aldersgruppe, når elitesamlingerne normalt er forbeholdt udtagne løbere? Men det er der en god forklaring på. I DSU arbejder vi med […]

ATK-samling udsat

Den planlagte ATK-samling i Hvidovre er blevet udsat, fordi den kolliderede med flere, private samlinger i Efterårsferien. Eliteudvalget vender hurtigst muligt tilbage med en ny dato.

Sponsor by

 
 
Navigation