DSU Mærkeprøveserie

 

Har du behov for at opfriske eller se reglerne DSU’s mærkeprøveserie, så kan du finde information via nedenstående link.

Her kan du bl.a. læse:

  • Hvor og hvordan kan de forskellige mærker bestås
  • Tekniske krav
  • Aktivering af mærker

 

DSU mærkeprøveserie


 

In English

 

Are you looking for the rules regarding the Danish test series? You can find the information through the link below, which describes the following:

  • Where and how to pass the different tests?
  • Technical requirements
  • How to activate a test

 

Test series

 

Relaterede Indlæg

Ændringer ved sæsonstart

På bestyrelsens sidste møde før sommerferien drøftede man igen aktivitetsplanen i forhold til Covid-19. Bestyrelsen har tidligere truffet beslutning om, at aflyse aktiviteter i så god tid, at klubber og løbere kan planlægge træningen, uden at skulle forholde sig til sidste øjebliks aflysninger. Selvom vi selvfølgelig ikke undgår  muligheden for, at regeringen ændrer på vilkårene […]

Skema til medarbejdersamtaler

  Skemaet kan benyttes som grundstøtte for afholdelse af medarbejdersamtaler. Skemaet skal ikke ses som et facit for den gode samtale, men kan benyttes som inspiration, og sikre at man kommer bredt omkring i samtalen med sine medarbejdere.   Skemaet bør sendes til medarbejderen på forhånd, så personen har mulighed for at forberede sig til […]

Ferie

  Kontoret er lukket i uge 29 og uge 30. Lasse Pedersen holder ferie i uge 28-30. Emil Peter Søhus holder ferie i uge 29-31.