Siden er under redigering

Elena Møller Rigas

Elena træner med en træningsgruppe, som udelukkende består af drenge. Hun træner med Den Europæiske Træningsgruppe i Inzell og Heerenveen, da der ikke findes en long-track bane i Danmark. Elenas opnåede en kvalifikation til vinter-OL i 2018, hvor hun akkurat missede finalen med 1/100 sekund. I november 2018 opnåede Elena en sølvmedalje ved World Cup, som er den bedste placering for en dansk speed skater nogensinde. I denne sæson tog Elena 6. pladsen ved VM, og hun ligger nr. 10 på ranglisten ved sæsonens afslutning.

Elenas Rigas hjemmeside • ISU biografi • Resultater og Rekorder

 

 

 

Viktor Hald Thorup

24-årige Viktor kommer fa Slagelse, og er indehaver af samtlige danske langdistancerekorder, har 3 World Cup top 10 placeringer, 3 b-gruppe top 5 placeringer og 4 top 20 placeringer ved VM. Viktor skiftede fra inline til is med 27 danske mesterskaber i baggagen tilbage i 2012 og med et Olympic Scholarship kvalificerede Viktor sig til OL i PyeongChang, hvor han opnåede en fornem 5. plads – den bedste danske, individuelle OL-præstation nogensinde. Han træner med Den Europæiske Træningsgruppe og i Salt Lake City . Viktor var nr. 13 på verdensranglisten ved sæsonens afslutning.

Følg Viktor på www.facebook.com/viktorhaldthorup eller www.viktorthorup.com • ISU biografi • Resultater og Rekorder

 

 

Stefan Due Schmidt

Stefan startede på inline (rulleskøjter) tilbage i 2002 og har vundet 10 EM-medaljer inkl. 3 EM-titler. Han startede med hurtigløb på skøjter i 2008 og kombinerer fortsat inline (sommer) med Long-track (vinter). Træningen forgår primært i København med store dele af inline/hurtigløb landsholdet, men også med Short Track i Malmø. Alt hurtigløb på is kører Stefan med Den Europæiske Træningsgruppe i Inzell og Heerenveen. Stefan nåede sit mål om en OL-deltagelse i Mass Start i PyeongChang 2018, hvor han opnåede en finaledeltagelse og en fin 13. plads.  Stefan ligger nr. 24 på verdensranglisten. Det mere langsigtet mål er en semi-pro kontrakt på marathon-hold i den Hollandske marathon-liga, samt deltagelse i en Team Pursuit  med sin bror ved OL i 2022.

Følg Stefan på hans: Facebook • Instagram • ISU Biografi • Resultater og Rekorder • Stefandue.com


SÆSONPLAN for Speed Skating 2019-2020

ISU EM single distance, Heerenveen, Holland
Januar 10-12

ISU VM Single distance, Salt Lake, USA
Februar 13-16

ISU Junior VM, Tomaszóv, Polen
Februar 21-23

ISU VM Allround, Hamar, Norge
Februar 28 – Marts 1

Sponsor by

 
 
Navigation