Viktor i top 10 ved årets første World Cup

Sæsonstarten for speed skaterne  var ventet med spænding, og Elena Møller Rigas, Viktor Hald Thorup og Philip Due Schmidt med træner Mikkel Øritsland så frem til løbene på isen i Obihiro i Japan.

Og det blev en rigtig fin start for dem alle. Elena, der skal toppe til VM i februar, kommer fornuftigt igennem sæsonens første Mass start. Philip, der har kvalificeret sig til bror Stefans plads i Mass starten, løb også en 5000 meter med en fornuftig tid. Der var gode takter for den begge, så det bliver spændende at følge dem i den kommende weekend.

Viktor kørte to rigtig gode løb. Han formår at vinde Mass start semifinalen og blive nr. 6 i finalen, hvilket giver ham en samlet 4. plads i World Cuppen. Hans 5000 meter var nok hans bedste til dato, og viser tydeligt,  at den træning han har lagt henover sommer og efterår bærer frugt. Viktor slutter som nr. 6 i B-gruppen.

Næste weekend kører speed skaterne den anden World Cup, også i Japan. Følg med på Live Stream.

 

 

Relaterede Indlæg

Pernille Sørensen udtaget til EM

Pernille Sørensen, OSK, er udtaget til at repræsentere Danmark ved EM i Minsk den 21.-27. januar. Det vil være Pernilles 4. Europamesterskab, hvor hun sidste sæson placerede sig som nr. 21, kan vi måske se frem til en endnu bedre placering i år, eftersom Pernille er stærkere end nogensinde før.  

Gode placeringer i World Cup

Sæsonens anden World Cup blev også kørt i Japan, hvor Elena Møller Rigas og Philip Due Schmidt satte flotte resultater i Mass Start. Philip kørte sig i finalen i Mass Start, hvilket var hans første finale i senior og han løb sig til en flot 16. plads. Elena tager 3 point i finalen, hvilket give […]

Starten på speed skating sæsonen

Nu starter sæsonen på is for alvor for speedskaterne, som kører den første World Cup i Japan den kommende weekend. Efter den intense træning op til OL og selve OL, har speedskaterne lagt et mere roligt tempo for træningen i denne sæson, inden de igen sætter sig op til OL i 2022. Når det er […]

Sponsor by

 
 
Navigation