Pernille Sørensen klar til EM

I morgen starter Damernes konkurrence ved EM i Moskva med deltagelse af danske Pernille Sørensen.

For Pernille, der er 19 år, er kvalifikationen til mesterskabet et mål i sig selv, eftersom hun holdt et års pause sidste sæson. Pausen kom efter hun mistede sin træner, der rejste til udlandet, og hun forsøgte sig med flere træner-/klubskifte forrige sæson. Pernille bor i Odense, men træner i perioder hos sin tidligere træner, Kalle Strid, i Fairfax, USA, hvorfra hun ankom til Moskva efter et knap tre uger langt træningsophold.

Det er imponerende, at Pernille har formået at fastholde sin form og så hurtigt være tilbage på så højt et niveau, at hun kunne kvalificeres til EM. Dette EM er Pernilles tredie, og hun trækker også på sin erfaring med at være i ‘det gode selskab’, samtidig med at holde fokus. Træningerne i Moskva er gået godt, og man kan tydeligt se, at hun sammen med Kalle Strid har arbejdet på at finpudse landingerne i de svære spring for at opnå bedre point.

Det er til lyden af Gary Glitters ‘Rock & Roll’ og Baz Luhmanns ‘Sparkling Diamonds’, at Pernille indtager isen kl. 11.37 torsdag med sit korte program. Og målet er at kvalificere sig til finalen, hvor de 24 bedst placerede af de 41 deltagende damer, deltager.

Resultater og tidsplaner

Relaterede Indlæg

DM på højt niveau

Det var en stor fornøjelse at overvære DM i kunstskøjteløb i Odense, som var på et langt højere niveau, end vi har set det i mange år. Niveauet er generelt hævet på verdensplan, og derfor er det også nødvendigt, at vi i Danmark formår at øge niveauet. Men vi har ikke altid de samme muligheder […]

Pernille Sørensen udtaget til EM

Pernille Sørensen, OSK, er udtaget til at repræsentere Danmark ved EM i Minsk den 21.-27. januar. Det vil være Pernilles 4. Europamesterskab, hvor hun sidste sæson placerede sig som nr. 21, kan vi måske se frem til en endnu bedre placering i år, eftersom Pernille er stærkere end nogensinde før.  

Viktor i top 10 ved årets første World Cup

Sæsonstarten for speed skaterne  var ventet med spænding, og Elena Møller Rigas, Viktor Hald Thorup og Philip Due Schmidt med træner Mikkel Øritsland så frem til løbene på isen i Obihiro i Japan. Og det blev en rigtig fin start for dem alle. Elena, der skal toppe til VM i februar, kommer fornuftigt igennem sæsonens første […]

Sponsor by

 
 
Navigation