Natascha Lindenskov klarer Junior OL-kravet


Natascha Lindenskov kører Speed Skating i 13-års klassen. Hun bliver først junior i den kommende sæson, men den stærke pige kan allerede nu tidsmæssigt måle sig med kvalifikationskravet til Junior WorldCup.

Foto: Gert Lindenskov

I midten af marts var Natascha i Calgary for at køre 3000 m ved CanAm4l Olympic Oval finale. Her kørte hun  i tiden 4.37,52, som er hele 17 sekunder hurtigere end hendes bedste tid sat i marts sidste år. Når vi sammenligner den nye tid med de tider, der blev sat for at komme med i WorldCup finalen i år, så ville Natascha have haft en plads i finalen.

Men endnu bedre er, at hun også kørte en 1500 m i tiden 2.12.58, som dermed indfrier YOG’s tidskrav til deltagelse ved Junior Ol i 2020.

Det giver selvfølgelig store forventninger til Nataschas første junior sæson, hvor vi håber, at hun fortsætter de samme gode tider, når issæsonen starter igen til efteråret.

Lige nu er isskøjterne skiftet ud med inlinere, hvor træningen retter sig mod de kommende European Cups med efterfølgende Junior EM.

 

Af Karin Rigas

Relaterede Indlæg

Flot placering til VM for Pernille Sørensen

Pernille Sørensen løb op til sit bedste, da hun placerede sig på 26 pladsen med 54,36 point ved VM i Saitama, Japan. Det var første gang, at den 21-årige Pernille kvalificerede sig til VM, mens hun har løbet EM tre gange, sidst med en 23. plads som resultat. Og med 26. pladsen blev Pernille Sørensen […]

Danmark på verdens-kortet i Speed Skating

Det har været en flot sæson for speed skaterne med flere top 10-placeringer ved VM og WorldCup. Elena Møller Rigas placerede sig for andet år i træk på verdensranglistens top 10 i MassStart, efter en stabil indsats gennem tre WorldCups og til WorldCup Finalen. Den flotte placering som nr. 6 ved dette års VM understreger […]

Pernille indtager Japan

  I morgen begynder træningerne til VM i Kunstskøjteløb i Tokyo, hvor 20-årige Pernille Sørensen fra Odense repræsenterer Danmark. Pernille træner dels i Odense, dels i Washington, hvor hun har arbejdet intenst med trænerteamet Kalle Strid og Mikael Olofsson siden The Nordics i februar, for at blive klar til VM denne uge. Det er især […]

Sponsor by

 
 
Navigation