Kurser om skadesforebyggende og aldersrelateret træning

I april startede vi de første kurser om skadesforebyggende og aldersrelateret træning – også kaldet ATK -, som indgår i DSU’s fire-årige strategi på Eliteområdet.

Nu udbydes nye kurser for trænere, hjælpetrænere og bestyrelsesmedlemmer i klubberne om skadesforebyggende og aldersrelateret træning, hvor Mats Mejdevi underviser i Rødovre Skøjtehal den 18. januar kl. 18-21 (intro) og i Aarhus Skøjtehal den 20. januar kl. 11-14 (del 2).

Alle nye deltagere vil kunne få noget ud af det. Trænere, der har deltaget i kurset, får mulighed for at få login til trænings platformen hos Sportsbasics og bruge systemet. Læs her om erfaringerne fra de første kurser.

Deltagere på de jyske kurser tidligere på året vil også kunne deltage igen på del 2, hvor nye deltagere også er velkomne. Der vil senere på året også komme en del 2 på Sjælland.

Kurserne er arrangeret og betalt af DSU, så al deltagelse er gratis. Tilmelding til kurserne skal ske senest den 11. januar:

Tilmelding Sjælland
Tilmelding Jylland

 

Sportsbasics

Relaterede Indlæg

Olympic Development Seminar

6 trænere og 4 løbere fra Danmark  har fra 20.- 25. maj deltaget i det ISU-støttede Olympic Development Seminar i Vierumäki, Finland. Det er anden gang, at man afholder dette seminar, hvis hovedformål er at udvikle kunstskøjteløb i Norden mod internationalt og olympisk niveau, herunder at overføre viden fra nuværende toptrænere til den næste generation […]

Danske trænere på international uddannelse

  I dagene 6. til 12. maj afvikledes den første del af et internationalt træneruddannelsesprojekt i Tjekkiet, International Development Project Novice. Projektet er støttet af ISU’s udviklings pulje, idet ISU i disse år vil have fokus på uddannelsen af trænere, bl.a. med involvering af DSU på E-learning området. Det er derfor første gang, at ISU […]

Officials opdaterede efter en god weekend

Det er ikke kun skøjteløberne, der forbereder sig til den nye sæson.  Alle officials – dommere, tekniske specialister, controllere, kamerafolk m.fl. – skal hvert år uddannes i de regel ændringer, som den Internationale Skøjte Union vedtager – med tilpasninger af vores tekniske udvalg. I weekenden 31. august -2. september deltog mere end 80 officials i […]

Sponsor by

 
 
Navigation