Kurser om skadesforebyggende og aldersrelateret træning

I april startede vi de første kurser om skadesforebyggende og aldersrelateret træning – også kaldet ATK -, som indgår i DSU’s fire-årige strategi på Eliteområdet.

Nu udbydes nye kurser for trænere, hjælpetrænere og bestyrelsesmedlemmer i klubberne om skadesforebyggende og aldersrelateret træning, hvor Mats Mejdevi underviser i Rødovre Skøjtehal den 18. januar kl. 18-21 (intro) og i Aarhus Skøjtehal den 20. januar kl. 11-14 (del 2).

Alle nye deltagere vil kunne få noget ud af det. Trænere, der har deltaget i kurset, får mulighed for at få login til trænings platformen hos Sportsbasics og bruge systemet. Læs her om erfaringerne fra de første kurser.

Deltagere på de jyske kurser tidligere på året vil også kunne deltage igen på del 2, hvor nye deltagere også er velkomne. Der vil senere på året også komme en del 2 på Sjælland.

Kurserne er arrangeret og betalt af DSU, så al deltagelse er gratis. Tilmelding til kurserne skal ske senest den 11. januar:

Tilmelding Sjælland
Tilmelding Jylland

 

Sportsbasics

Relaterede Indlæg

Officials opdaterede efter en god weekend

Det er ikke kun skøjteløberne, der forbereder sig til den nye sæson.  Alle officials – dommere, tekniske specialister, controllere, kamerafolk m.fl. – skal hvert år uddannes i de regel ændringer, som den Internationale Skøjte Union vedtager – med tilpasninger af vores tekniske udvalg. I weekenden 31. august -2. september deltog mere end 80 officials i […]

Nye tekniske specialister i dans

  Efter en intensiv uddannelses-weekend afholdt i Rødovre den 3.-5. november med en meget kompetent og inspirerende Maurizio Margaglio som lærermester, fortsatte fem engagerede og højt motiverede TS-apiranter deres uddannelse under weekendens konkurrencer. Her fortsatte den finske Tekniske Specialist, Susanna Peltola, uddannelsen, og afsluttede  dermed Maurizio’s enestående og velorganiserede uddannelsesforløb. Der blev arbejdet hårdt både […]

God stemning ved seminaret for DSU’s officials i weekenden

Ved et veltilrettelagt seminar samledes knap 40 dommere, tekniske specialister, tekniske controllere, beregnere og teknikere i Idrættens Hus denne weekend. Seminaret er årligt tilbagevendende, hvor de nye regler fra ISU gennemgås og afprøves i praksis. Teknikerne stiller bedømmelsessystemet op og optimerer det, mens dommere og teknisk panel har en række praktiske øvelser med video. I […]

Sponsor by

 
 
Navigation