Nikolaj Majorov, Sverige, opnåede 149,58 point og tog dermed sikkert guldet i Junior Herrer ved the Nordics i Reykjavik i dag. De danske drenge havde mange gode facetter, og selvom de ikke løb op til deres bedste i dag, var holdleder Maria Fuglsang godt tilfreds med deres indsats. De placerede sig hhv. på 5., 6. og 7. pladsen og dermed var der ingen medaljer i dag.

Daniel Tsion lagde virkelig godt ud med et flot trippel lutz forsøg og en super trippel loop, men midtvejs i programmet gik gassen lidt af ballonen, hvorefter han bl.a. missede sin trippel salchow og dobbelt axel, og det koster dyrt. Til gengæld havde han nogle gode piruetter. Til trods for en fjerde plads i både det korte og det lange program blev Daniel samlet nr. 5 med 111,71 point.

Nikolaj Møller Pedersen, der løb et godt kortprogram, havde desværre nogle dyre kiks i dag. Han lavede en flot trippel tåloop, hvorimod den ene trippel salchow var med step out og den anden med et fald. Men det er godt at se Nikolajs stadige udvikling og forsøgene med de svære tripler. NIkolaj blev nr. 6 med 102,92 point.

LInus Colmor Jepsen gennemførte et godt friløbs program i dag. Han lagde flot ud med en ren dobbelt axel – dobbelt tåloop kombination; blev noteret for et par underroterede spring, men blev også belønnet for tre flotte highlights i programmet, hvor han som sædvanlig kom langt ud over rampen og så ud til at nyde hvert minut. Linus bliver nr. 7 med 99,51 point.

Alt i alt god indsats af drengene, der er godt med i det svære selskab, hvor der kræves trippel-dobbelt kombinationer for at være med i toppen.

Nikolaj M. Pedersen, LInus Colmor Jepsen og Daniel Tsion. Foto: Arne Jepsen

Fra venstre mod højre: Nikolaj Møller Pedersen, LInus Colmor Jepsen og Daniel Tsion. Foto: Arne Jepsen