Is, yoga, sammenhold og Melodi Grand Prix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

65 kunstskøjteløbere deltog i årets IceCamp i Herning denne weekend, hvor rigtig mange frivillige fra Herning Skøjteløber Forening sikrede nogle optimale rammer for børnene med fælles overnatning på en lokal skole, og god og varierende måltider.

På isen underviste Hernings cheftræner Andrzej Strzelec og Mariusz Siudek fra Polen, der både har været solo- og parløber samt deltaget ved både EM og VM. Til dagligt underviser han i Torun, og om sommeren er han ofte at finde på Icedome campen i Oberstdorf. Undervisningen bestod bl.a. af spring sessions, piruette sessions og skatelethics, som er styrke træning på is.

 

Udenfor isen var det Hernings formand, Mads Larsen, der underviste løberne inddelt efter alder i Yoga, hvor lørdagen bød på Yoga Flow med dynamiske øvelser, hvor der var fokus på mobilitet, styrke og vejrtrækning. Og søndag en mere restorativ yoga, hvor der var fokus på at holde positionerne længere tid og arbejde bevidst med vejrtrækningen for at komme dybere. Alle klasser blev afsluttet med en simpel meditations øvelse, der også kan bruges ved konkurrencer.

 

Lørdag eftermiddag bød der sig pludselig en mulighed for at invitere alle løbere, holdledere og arrangører med i Boxen for at se årets danske Melodi Grand Prix. HSF havde ellers lagt store forberedelser i en Melodi Grand Prix aften i skøjtehallen, men det var svært at sige nej til at give alle den store oplevelse, at se konkurrencen live. Holdledere, forældre og arrangører lagde biler til, så alle løberne kom frem og tilbage – og da Leonora Colmor Jepsen gik på scenen bragede lyden af små 100 skøjterepræsentanter op mod scenen.

Og da Leonora sang sin vindersang, stemte alle løberne i fra tribunen og var stolte over, at ‘hende kender vi’.

 

 

af Mariann Vasbo
Fotos: Karin Rigas

Relaterede Indlæg

Danmark på verdenskortet i Speed Skating

Det har været en flot sæson for speed skaterne med flere top 10-placeringer ved VM og WorldCup. Elena Møller Rigas placerede sig for andet år i træk på verdensranglistens top 10 i MassStart, efter en stabil indsats gennem tre WorldCups og til WorldCup Finalen. Den flotte placering som nr. 6 ved dette års VM understreger […]

Kontoret er lukket

I perioden 18.-26. marts er kontoret lukket grundet ferie.

Pernille indtager Japan

  I morgen begynder træningerne til VM i Kunstskøjteløb i Tokyo, hvor 20-årige Pernille Sørensen fra Odense repræsenterer Danmark. Pernille træner dels i Odense, dels i Washington, hvor hun har arbejdet intenst med trænerteamet Kalle Strid og Mikael Olofsson siden The Nordics i februar, for at blive klar til VM denne uge. Det er især […]

Sponsor by

 
 
Navigation