Her er penge at hente til gode initiativer

I dag kl. 13.00 åbnede DIF og DGI for ansøgninger til Foreningspuljen.

Her er mulighed for alle idrætsforeninger at søge om tilskud på op til 500.000 kr. Formålet med DIF og DGI’s foreningspulje er at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne., hvor midlerne fra puljen skal hjælpe foreningerne i hverdagen og skabe rum til udvikling.

Skøjteklubberne kan bl.a. søge om tilskud til udstyr, trænerlønninger o.lign. til nye tiltag, der skal matche de formål, som foreningspuljen støtter. Det kan f.eks. være initiativer, som bidrager til at favne særlige målgrupper og få flere danskere med i klubben. Eller indsats for at favne nye aldersgrupper af løbere som voksne. Det kan også være udviklingsinitiativer, der styrker klubbens betydning i lokalområdet eller hvor der skabes læring, som andre klubber kan få glæde af.

Klubber kan søge rådgivning i DSU hos Rasmus Rosendahl fra uge 21, hvor han er tilbage fra barsel.

LÆS MERE – vi har samlet flere oplysninger med link til DIF og muligheden for at sende en ansøgning.

Relaterede Indlæg

Årets første internationale konkurrencer

DSU har de sidste måneder haft deltagere med ved to ISU Junior Grand Prix konkurrencer, hhv. i Bratislava 22.-25. august med Maia Sørensen, HI-KU og Nikolaj M. Pedersen, FSF og i Ostrava 26.-29. september med Maia Sørensen HI-KU og Lucas Strzelec, HSF. Både Maia og Lucas havde debut i det stærke JGP-felt, mens Nikolaj også deltog […]

ATK Samling – Hvad er nu det?

Eliteudvalget inviterede alle landets Cubs og Springs løbere til træningssamling i slutningen af september, og 52 løbere valgte at følge opfordringen. Man kan jo undre sig over, hvorfor Eliteudvalget inviterer alle løbere i denne aldersgruppe, når elitesamlingerne normalt er forbeholdt udtagne løbere? Men det er der en god forklaring på. I DSU arbejder vi med […]

ATK-samling udsat

Den planlagte ATK-samling i Hvidovre er blevet udsat, fordi den kolliderede med flere, private samlinger i Efterårsferien. Eliteudvalget vender hurtigst muligt tilbage med en ny dato.

Sponsor by

 
 
Navigation