Danske løbere i udlandet med til JVM og VM

 

Det går virkelig godt for de danske skøjteløbere, der repræsenterer andre nationer, og vi kan glæde os til at se dem både ved Junior VM og VM her i marts måned.

Linus Colmor Jepsen flyttede i efteråret til Lyon for at danne par med spanske Sofia Val, og med bare fem måneders træning hos Oliver Schoenfelder, er parret udtaget til at repræsentere Spanien ved Junior VM i Isdans i denne uge. Linus og Sofia tog en flot 9. plads ved deres første internationale konkurrence, Bavarian Open, tidligere på året, og guldmedaljen ved de spanske mesterskaber.

Det bliver spændende at følge dem på den største internationale arena ved JVM i denne uge, hvor hele 31 par fra 24 nationer stiller op. Rhytm Dance begynder kl. 12.30 i morgen, torsdag og kan følges live på ISUs Livestream.

Sofia og Linus Fri Dans ved Bavarian Open 2019

 

Foto: Danielle Earl Photography


Nikolaj Sørensen
, der igennem en årrække har dannet par for Danmark med Laurence Fournier Beaudry, valgte for et år siden i stedet at repræsentere Canada, for at få chancen for at komme med til OL 2022. I tråd med ISU’s reglement fik isdanserparret derfor et års karantæne for international konkurrencedeltagelse.

Laurence og Nikolaj har holdt fuld fokus på træningen, og de mange måneders uforstyrret træning udmøntede sig ved en flot 3. plads ved de canadiske mesterskaber i februar, og siden med en 6. plads ved ISU Four Continents, hvor de igen satte nye personlige rekorder med mere end 30 point i forhold til EM i 2018. Parret repræsenterer derfor Canada ved VM senere på måneden, hvor vi kan glæde os over at gense dem på isen.

Laurence og Nikolajs fri dans fra Four Continents

Relateret artikel
http://www.danskate.dk/nyheder/isdanserne-flytter-til-canada/

 

Af Mariann Vasbo

Relaterede Indlæg

Danmark på verdenskortet i Speed Skating

Det har været en flot sæson for speed skaterne med flere top 10-placeringer ved VM og WorldCup. Elena Møller Rigas placerede sig for andet år i træk på verdensranglistens top 10 i MassStart, efter en stabil indsats gennem tre WorldCups og til WorldCup Finalen. Den flotte placering som nr. 6 ved dette års VM understreger […]

Pernille indtager Japan

  I morgen begynder træningerne til VM i Kunstskøjteløb i Tokyo, hvor 20-årige Pernille Sørensen fra Odense repræsenterer Danmark. Pernille træner dels i Odense, dels i Washington, hvor hun har arbejdet intenst med trænerteamet Kalle Strid og Mikael Olofsson siden The Nordics i februar, for at blive klar til VM denne uge. Det er især […]

Maia leverede overblik ved JVM

Maia Sørensens resultat som nr. 45 ved Junior VM i Zagreb blev ikke helt, som vi havde håbet, men hun viste overblik og har fået sin første erfaring med at konkurrere til et ISU Mesterskab med al den virak, som det medfører.     Maia glædede sig til at løbe sit korte program og havde […]

Sponsor by

 
 
Navigation